Slabit

Cura de slabire & chrom

Produse naturale pentru slabire, cure si diete.

Cura de slabire & chrom

168 capsule + 42cp (210cps)

Produsul este astfel conceput ca, slabind, remodelarea trupului dumneavoastra sa se faca, fara afectarea masei musculare. Este un produs creat pentru cei care iau in serios cura de slabit si remodelarea trupului lor.
Formula nutrițională conține minerale si plante exotice. Cura de slăbire este special creata pentru persoanele care doresc sa slabeasca, aducand totodata un aport de saruri minerale si vitamine necesare functionarii normale a organismului.

- In primele 10 zile de la inceperea curei concomitent cu capsulele (luate cu un pahar cu apa) se va lua si 1 lingurita (5g) de tarate de grau seara, cu un pahar de apa (restabilesc echilibrul de fibre vegetale in organism, aducand un aport energetic scazut; inhiba senzatia de foame, au efect laxativ), seara, cu un pahar de apa;
- Următoarele 20 de zile se va continua cura doar cu capsule de Guarana, Ceai verde, Orthosiphon, Spirulina&Chlorella luate conform schemei, (se gaseste pe produs) cu un pahar cu apa.

Consultați medicul inaintea administrarii oricarui supliment nutritional.
Va rugam a verifica inaintea inceperii curei ca nu sunteti gravida, in perioada de alaptare, nu aveti probleme de sanatate sau varsta sub 16 ani.