Imunitate

Imunogrip (stimulator imunitar general)

Produse naturiste pentru Imunitate. Consumati cel putin unul dintre ingredientele de mai jos, si in mod sigur nu veti avea probleme cu raceala, gripa, bronsita sau alte viroze.

Imunogrip (stimulator imunitar general)

Recomandat ca adjuvant pentru:
- cresterea rezistentei organismului in diferite stari cu imunitate scazuta; tratamentul preventiv al infectiilor gripale; inflamatii ale mucoaselor, mai ales in cazul infectiilor respiratorii, precum si sustinerea tratamentului infectiilor recidivante ale aparatului respirator;
- cistite, prostatite, anexite, enterocolite;
- boli infectocontagioase si in perioada de convalescenta dupa bolile infecto-contagioase.

Efect terapeutic: Imunostimulator, prin cresterea nespecifica a rezistentei organismului la infectii si prin inhibitie virala, actiune ce a fost demonstrata experimental si clinic. Stimuland proliferarea celulelor imunocompetente, fara sa provoace reactii de memorare din partea acestora. Fara sa posede o actiune bactericida sau bacteriostatica directa, prin inhibitia hialuronidazei, exclude actiunea invaziva a bacteriilor. In plus, dupa administrare se constata o crestere a nivelului de substante corticoide excretate in urina, ceea ce presupune o stimulare a activitatii corticosuprarenalei.

Reactii adverse: Pot apare reactii adverse la persoanele alergice la polenul plantelor din familia Asteraceae (exemplu: musetelul, papadia, galbenelele, etc.), caz in care se recomanda intreruperea tratamentului si consultarea medicului.

Administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: 2 ml cu ajutorul capacului dozator de 3 ori pana la 5 ori pe zi, in putina apa, cu o jumatate de ora inaintea meselor, timp de 4 zile.
Dupa o pauza de 4 zile se repeta administrarea. In continuare, ciclul de tratament poate fi reluat numai la recomandarea medicului si nu poate depasi 6 saptamani.
Copii intre 2 si 7 ani: 1 ml cu ajutorul capacului dozator, de 3 ori pe zi, in putina apa, cu o jumatate de ora inantea meselor, urmand aceeasi frecventa a administrarilor ca si la adulti.

Continut: 50 ml