Imunitate

Hofimun adulți (Hofigal)

Produse naturiste pentru Imunitate. Consumati cel putin unul dintre ingredientele de mai jos, si in mod sigur nu veti avea probleme cu raceala, gripa, bronsita sau alte viroze.

Hofimun adulți (Hofigal)

Echilibreaza sistemului imunitar, recomandat în trateaza infecţii bacteriene sau virale acute şi cronice; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemie, diabet zaharat, insuficienţă renală cronică; afecţiuni ale prostatei; boli respiratorii cronice; folosit după traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare şi de prevenire a complicaţiilor septice.

Compoziţie: O capsulă conţine 21,55 mg extract din părţile aeriene şi rădăcini de Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia, gluconat de Zn echivalent la 2,5 mg zinc / capsulă, 30 mg vitamina C şi excipienţi q.s. ad 520 mg.

Recomandări: supliment alimentar cu rol de echilibrare a sistemului imunitar (creşte rezistenţa organismului la infecţii, în special la copii, vârstnici, fumători, alcoolici), recomandat în perioade de suprasolicitare fizică şi intelectuală, surmenaj;
tratamentul general al unor infecţii bacteriene sau virale acute şi cronice; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemie, diabet zaharat, insuficienţă renală cronică; afecţiuni ale prostatei (adenom de prostată, prostatită); boli respiratorii cronice (astm bronşic, boală pulmonară obstructivă cronică;
hepatite cronice;
după traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare şi de prevenire a complicaţiilor septice.
La indicaţiile medicului se poate recomanda şi în afecţiuni inflamatori şi degenerative din sfera ginecologică şi ca adjuvant în tratamentul complex al unor neoplazii.

Contraindicaţii: nu au fost semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare.

Precauţii: în sarcină şi perioada de alăptare, numai la recomandarea medicului.
TBC, SIDA, boli autoimune (lupus eritematos sistemic, sindrom antifosfolipidic, artrită reumatoidă, etc.), leucemii.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare:
Adulţi: 1-2 capsule de 2-3 x / zi în timpul meselor, sau după recomandarea medicului.
Copii (peste 5 ani): 1-2 capsule/zi în timpul meselor, sau după recomandarea medicului.
Administrarea se va face în cure de 6-8 săptămâni, după recomandarea medicului.

Formă de prezentare:
cutie pliantă conţinând 30 de capsule, 3 blistere; (10 capsule / blister).

Condiţii de păstrare:
A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !
A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
A se citi recomandările înainte de utilizare!