Igiena intima

Branca Ursului solutie

Cosmeticele naturale pentru ingrijire si igiena intima, deosebit de importanta ce nu ar trebui neglijata sub nici o forma.

Branca Ursului solutie

TINCTURA DE BRANCA URSULUI 200ml
Compozitie: Tinctura de Branca Ursului
Continut: 200 ml

Indicatii: Impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina. Adjuvant boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc.), anexita, metroanexita. Amenoree, sterilitate feminina, frigiditate, menopauza prematura.

Digestie dificila, balonari frecvente, insotite de colici, insuficienta renala. Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei.

Dintre remediile din plante cu administrare orala extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic instalandu-se in timp scurt.

Administrare: Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi. Exceptie fac cazurile in care aportul masiv de lichide in organism este contraindicat.

Atentie: Tratamentul cu Branca Ursului se mentine minim o luna; pentru afectiunile cronice minim 3 luni. Planta este contraindicata femeilor gravide. Producator: Dacia Plant