Afectiuni hepatice

Hepaxirem

O serie de produse naturiste pentru afectiuni hepatice. Tratamente naturale pentru hepatita cronica, hepatita acuta.

Hepaxirem

Indicatii:
Protejeaza membrana celulara de substante chimice cu potential hepatotoxic (alcool, substante chimice toxice, medicamente care se metabolizeaza hepatic, metale grele, toxine, tioacetamida, tetraclorura de carbon, radicalii liberi, etc.).
Prin cresterea sintezei de proteine favorizeaza regenerarea celulelor hepatice lezate si aparitia de noi celule.

Administrare:
Se administreaza oral, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, timp de 30 zile. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 săptămâni.

Caracteristici:
Ficatul este considerat ½ laboratorul organismului și are un rol important in mentinerea sanatatii organismului prin functia de deposit , antitoxica, biligeneza, regenerare, homeostazie, circulatorie si functii legate de metabolismul intermediar. Intevine in procesul de digestie si absorbtie si intestinala.Asocierea celor trei extracte vegetale cu principii active care se potenteaza reprezinta un suport pentru sanatatea ficatului.

Hepaxirem favorizeaza digestia si previne formarea calculilor biliari prin cresterea secretiei, fluidificarea si eliminarea bilei. Creste usor diureza si eliminarea renala a toxinelor din organism fara a afecta echilibrul hidroelectrolitic al organismului.

Precautii:
Nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.