Afectiuni hepatice

Armuhep

O serie de produse naturiste pentru afectiuni hepatice. Tratamente naturale pentru hepatita cronica, hepatita acuta.

Armuhep

Recomandări:
”Preparatul este benefic pentru persoanele supuse stresului, dependente de alcool şi droguri, în tratamente medicamentoase de lungă durată, sau persoane care trăiesc sau activează în zone industrializate, poluate ”.

Precauţii: în sarcină şi în perioada de alăptare; în calculoză biliară (calculi medii şi mari) se pot agrava simptomele prin mobilizarea şi inclavarea calculilor.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Interacţii cu alte medicamente: - la pacienţii cu HIV/SIDA trataţi cu unele medicamente (ca de exemplu inhibitorii de protează) care sunt procesate de unele enzime hepatice, produsul poate scădea activitatea acestor enzime având ca rezultat creşterea concentraţiei acestora; poate reduce toxicitatea unor medicamente: acetaminofen, alcool, chimioterapice (cisplatin), anestezice, etc.).
Este recomandabilă administrarea produsului cu 3 săptămâni preoperator (în perspectiva anesteziei generale); reduce nivelul sanguin al ciclosporinelor (efect potenţial periculos la pacienţii post - transplant).

Mod de administrare:
2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de masele principale, în funcţie de afecţiune şi recomandarea medicului. În indigestii se recomandă administrarea de câteva ori pe zi în timpul meselor timp de câteva luni.
Se poate administra în cure prelungite.

Formă de prezentare: cutie pliantă conţinând 40 de capsule (4 blistere; 10 capsule / blister) sau 20 de capsule (2 blistetre; 10 capsule / blister) şi prospect.

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !
A nu se depăşi doza zilnică recomandată!
A se citi recomandările înainte de utilizare!
A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !