Afectiuni cardiovasculare

Mellow-Tonin 60cps

Produse naturiste pentru afectiuni cardiovasculare. Alimente naturale, ierburi, vitamine, suplimente nutritive.

Mellow-Tonin 60cps

Este recomandabila utilizarea acestui supliment in :
- insomnii prin reglarea ritmului circadian (somn – veghe) cauzate de schimbarea fusului orar, maladia Alzheimer, boala Parkinson, schizofrenie, depresii, sau din cauze necunoscute
- protectie antioxidanta (strabate membrana celulara si bariera hematomeningiana si stimuleaza glutationperoxidaza - principala enzima antioxidanta cerebrala, dar si superoxidismutaza si catalaza).
Peste 100 de boli degenerative sunt asociate cu scaderea capacitatii antioxidante a organismului (cataracta, degenerescenta maculara retiniana, artroza, maladia Alzheimer, boala Parkinson, imbatranirea, etc.).
- cancer - in asociere cu imunoterapia cu interferoni sau interleukine (cancer cerebral, ovare, prostata, testicule, san, plamani, rinichi, colon, stomac, pancreas, limfa, ficat)
- radioterapie si chimioterapie (reduce efectele adverse: neuropatia, stomatita, trombocitopenia)
- accidente cerebro-vasculare (grabeste vindecarea leziunilor cerebrale)
- depresii de iarna, tristete, melancolie, dischinezie tardiva (manifestata prin ticuri faciale provocate de folosirea neurolepticelor pe perioade indelungate)
- anxietate inainte de operatii
- fibromialgie
- menopauza (secretia de melatonina scade la menopauza prin calcifierea glandei pineale)
- osteoporoza (regleaza metabolismul calciului si al fosforului)
- migrene
- hipertensiune.

Compozitie per capsula : melatonina (din sursa vegetala) 3 mg, vitamina B6 2 mg.
Administrare : 1 capsula / zi cu 20 - 30 de minute inainte de culcare sau conform recomandarii medicului de specialitate.
Contraindicatii : NU se administreaza persoanelor sub 18 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu se administreaza persoanelor care sufera de limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau celor care folosesc inhibitori MAO (iproniazid).
NU conduceti masina si nu lucrati cu utilaje dupa administrarea acestui supliment.
Continut : 60 capsule.

Indicatii : Melatonina este un neurohormon lipo si hidrosolubil sintetizat in creier de glanda pineala, din serotonina. Secretia melatoninei este stimulata de obscuritate si impiedicata de lumina. Melatonina este produsa intr-un numar mare de tesuturi ale organismului uman: retina, tractul gastrointestinal, piele, ficat, rinichi, celulele albe (leucocite). Metabolizarea melatoninei este extrem de rapida. Vitamina B6 este implicata in bioprocesul de conversie a triptofanului in 5-htp (5-hidroxi-triptofan) si apoi in serotonina. Receptorii de melatonina se gasesc in tot corpul.